BAZEN BESKRAJA
ČETVRTAK, 30. 11. U 19:30

IZVORNO IME: Infinity Pool
REŽIJA: Brandon Cronenberg
ULOGE: Mia Goth, Alexander Skarsgård, Cleopatra Coleman, Amanda Brugel, John Ralston, Caroline Boulton, Jeff Ricketts, Thomas Kretschmann, Anita Major, Amar Bukvić, Jalil Lespert, Roderick Hill, Alexandra Tóth, Adam Boncz, Alan Katić
ŽANR: kriminalistički, horor, misterija
TRAJANJE FILMA: 118 min
GODINA: 2023.
DRŽAVA: CAN, HRV, HUN
CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)
DOBNA PREPORUKA: 18

SADRŽAJ FILMA:
Bazen beskraja prati romanopisca koji bezuspješno pokušava napisati svoju drugu knjigu, provodeći vrijeme na all-inclusive odmoru sa suprugom, sve dok jedna fatalna nesreća ne razotkrije perverznu subkulturu hedonističkog turizma, bezobzirno nasilje i užase.
Hotelsko naselje u kojem borave nalazi se na slikovitom otoku La Tolqa, a sve što gosti mogu poželjeti smješteno je unutar ekskluzivnog resorta. Supružnici James i Em sprijateljuju se s glamuroznim parom, Gabi i Albanom Bauerom, koji ih vode na prekrasan piknik u ruralni dio La Tolqe, zabranjen turistima. Savršen dan pretvara se u pakao, kada James slučajno pregazi i ubije lokalnog farmera na povratku u hotel, počinivši zločin kažnjiv smrću. Jamesova sudbina se spašava u trenutku kada on sazna za pravnu rupu za turiste – vlada La Tolqe za novčanu naknadu stvara točnu kopiju kriminalca, njegovog „dvojnika“, koji pretrpi smrt u ime počinitelja.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Komentari
Prethodni članakBeluga – harmonija zabavne glazbe, modrenog dizajna i elegancije u Oriovcu
Sljedeći članakAtletski klub Nova Gradiška: Održano 3. kolo Trail lige Strmac