Na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih putuju ekipe u malom nogometu i odbojci na pijesku

Slavonski Brod ugostio je završnicu Tommy turnira u malom nogometu za godište 2013. Mladi nogometaši iskazali su se u spretnosti i fair playu, a atmosfera je bila izvrsna i izvan terena gdje su se družili s vršnjacima. Uz glasnu podršku s tribina, mladi igrači na terenu su se borili za plasman na državnu završnicu Tommy malonogometnog turnira koja će se ove godine krajem srpnja održati u Rijeci.

U napetim utakmicama pobjedu je izborila ekipa ŠN Batrina. Ekipa će osim u borbu za prvaka Hrvatske u Tommy turniru u Rijeku otputovati na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih gdje će se tri dana kupati, igrati i družiti s vršnjacima.

Za nešto starije nogometaše održala se i regionalna zavšnica Coca-Cola Cupa, na kojoj su sudjelovale ekipe iz Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske I vukovarsko-srijemske županije. Pobjedničke ekipe u muškoj kategoriji dolaze iz Slavonskog Broda i to su ekipe Protisak u godištu 2006. i mlađi te ekipa Boletovi pjetlovi u godištu 2008. I mlađi, dok je u ženskoj kategoriji put u Rijeku izborila ekipa ŽNK Osijek.

U Slavonskom Brodu održao se i turnir u odbojci na pijesku na kojem je u muškoj konkurenciji pobjedu odnjela ekipa Volley Slavonija, dok su drugoplasirani Ralovi, u ženskoj konkurenciji najbolja ekipa je Coke, koja je u finalu svladala ekipu Jug slatki.

28. sezona Plama Sportskih igara mladih došla je do velike Državne završnice koja će se ove godine održati u Rijeci od 19. Srpnja do 1. Kolovoza. U Rijeci će se okupiti djeca I mladi iz cijele Hrvatske, a natjecat će se u 10 sportskih disciplina (Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 Cup u tenisu, graničar I atletika u sklopu Telemach Dana sporta).

Plazma Sportske igre mladih u ovoj sezoni u Hrvatskoj okupile su više od 110.000 sudionika.

Komentari
Prethodni članakSutra u kinu pogledajte animirani film “BLUE LOCK THE MOVIE – EPISODE NAGI”
Sljedeći članakOdržana tribina o gospodarenju otpadom na području grada Nova Gradiška