BLUE LOCK THE MOVIE – EPISODE NAGI
UTORAK, 9. 7. U 19:30
DOM KULTURE NG
IZVORNO IME: Blue Lock the Movie – Episode Nagi
Redatelj: Shunsuke Ishikawa
Glumci: Nobunaga Shimazaki, Yuma Uchida, Kazuyuki Okitsu, Kazuki Ura, Tasuku Kaito
Žanr: drama, animirani, sportski
Trajanje: 91 min
Država: Japan
Godina: 2024.
Sadržaj filma:
“To je gnjavaža!” bila je omiljena fraza srednjoškolca Nagi Seishira dok je živio svojim dosadnim životom. Sve dok Mikage Reo, kolega iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svjetskog prvenstva, nije otkrio Nagijevu skrivenu vještinu, nadahnuvši ga da igra nogomet i podijeli svoj izvanredni talent. Jednog dana dobiva poziv u misteriozni projekt BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim napadačima okupljenima iz cijele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvest će ovo čudo od njega u svijet koji nikada nije upoznao. Čudo od djeteta može se oblikovati samo kada ga netko otkrije… sada će nevjerojatan talent i osobnost napadača Nagi Seishira zapaliti nogometni svijet.
CIJENA ULAZNICE: 4,00 €
Ulaznice možete rezervirati putem e-pošte:
[email protected], na br. telefona: 035/637-799 te kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7:00 do 15:00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.
Komentari
Prethodni članakU Arheološkom muzeju u Zagrebu biti će otvorena izložba predmeta iz privatne arheološke zbirke Novogradiščanina Donalda Josipovića “Tragovi rimske vojske u zbirci Josipović”.
Sljedeći članakIzvrsni uspjesi sportaša iz Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije