Kao dio projekta „Učenjem do znanja – znanjem do zapošljavanja“, u Industrijskom parku Nova Gradiška započele su motivacijske radionice te trening program u CNC obradi metala na kojima sudjeluju 22 polaznika. Kroz navedene aktivnosti, polaznici će steći nova znanja i vještine koje će doprinijeti njihovoj konkurentnosti na tržištu rada, kao i povećati šanse za zaposlenje.

Osim motivacijskih radionica i trening programa u CNC obradi metala, za nezaposlene osobe u okviru projekta održat će se i sljedeće aktivnosti: radionice kluba za zapošljavanje te treninzi u osnovama njemačkog jezika, za njegovatelja i zavarivača. Također, trening program u CNC obradi metala koji se trenutno održava, planira se provesti u još 2 grupe polaznika. Svi zainteresirani za sudjelovanje na istima pozivaju se ispuniti Obrazac za iskaz interesa koji se nalazi u dokumentaciji.

Podsjećamo kako Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. provodi projekt „Učenjem do znanja – znanjem do zapošljavanja“ u suradnji s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Slavonski Brod, Obrtničkom komorom Brodsko-posavske županije i Industrijsko-obrtničkom školom Nova Gradiška. Projekt se financira u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. kroz Europski socijalni fond, a njegova ukupna vrijednost iznosi 1.117.501,20 HRK (bespovratna sredstva: 1.000.000,00 HRK).

Izvor/Foto: Industrijski park Nova Gradiška

Komentari