Pod pokroviteljstvom Općine Rešetari i NK Budućnost Rešetari jučer je započeo 4. dječji nogometni kup „Budućnost 2019″ u Rešetarima.  Turnir se održava u dvije kategorije – mlađi pioniri i početnici, traje dva dana, a sudjeluje ukupno 32 nogometne ekipe iz 3 županije: Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske.

Natjecanje je otvorio načelnik općine Rešetari, Zlatko Aga, izrazivši zadovoljstvo s velikim brojem odaziva klubova i djece:

-“Ove godine su se zaista posložile, što mi kažemo, karte. Lijepo je da se ovako nešto događa u našem kraju. I prijašnjih godina je to bilo lijepo, ali ove godine ima do sad uvjerljivo najviše ekipa i to je jako dobro. Dobro je da se ovako nešto događa, da se okupi veliki broj djece, da se bave sportom, da se druže i moram pohvaliti svu djecu i njihove roditelje što ih prate” – rekao je Aga

Ovako veliki turnir zahtjeva i veliku i ozbiljnu organizaciju, za nju su se pobrinuo NK “Budućnost” Rešetari, a  predsjednik kluba Hrvoje Moćan, se ujedno zahvalio svima onima koji su pomogli u organizaciji, roditeljima djece, kao i Općini na potpori.

Pobjednik prvog dana natjecanja u kategoriji mlađih pionira je ekipa Dinama (Vidovci-Dervišaga) koja je u finalu svladala Lipik rezultatom 1:0.

Treće mjesto osvojila je ekipa “Budućnost” Rešetari svladavši Amater iz Slavonskog Broda 3:0.

Drugio dio turnira nastavlja se danas u 15:00.

Pulufinale:

Amater (SB) – Dinamo (Vidovci-Dervišaga) 0:6
“Budućnost ” Rešetari – Lipik 0:1

Za 3. mjesto:
Amater (SB) – “Budućnost ” Rešetari 0:3

Za 1. mjesto:
Dinamo (Vidovci-Dervišaga) – Lipik 1:0

Komentari