18. studenog u prostoru sportske dvorane “Brod” u Slavonskom Brodu održana je humanitarna plesna revija.

Himnom  i minutom šutnje za sve poginule u “gradu heroju”,  počela je predivna plesna revija koju je organiziralo Društvo multiple skleroze Brodsko – posavske županije u suradnji s Plesnim studijom Marine Mihelčić, skupine Nova Gradiška i Požega uz podršku Građanske inicijative NG – buntovnici.

Velika plesna revija  humanitarnog karaktera čiji  je prihod od prodaje ulaznice namijenjen Društvu multiple skleroze Nova Gradiška, zaista je pokazala odličan i hvalevrijedan program. Dvorana ” Brod ” bila je popunjena, ali najvećim dijelom Novogradiščanima, roditeljima, prijateljima i poklonicima rada ove Udruge  koji su svojim dolaskom još jednom pokazali koliko cijene i poštuju rad njenih članova. Prikupljenim novcem, kupit će se pomagala i oprema za prostor koji će  oboljelima od ove bolesti, olakšati  ionako već teško stanje.

Na reviji koja je trajala dva i pol sata sudjelovali su Plesni studio Marina MIhelčić – Nova Gradiška i Požega (državne i svjetske prvakinje), Plesna hip – hop skupina “Sky” NG (državni prvaci), plesna skupina “Fly” Požega (državne prvakinje), Twirling klub Požega (državne – vice prvakinje Europe), Sportski plesni klub “Top dance” SB, Plesni studio “Cascaveli” SB, Zumba fitness SB i NG, Hip – hop plesna skupina “Sinovi” SB.

Simboličnom cijenom ulaznice od 10,00 kuna  prikupljena sredstva pomoći će onima kojima je pomoć, zaista i najpotrebnija, u ovom slučaju oboljelima od multipleskleroze u Novoj Gradiški.

 

Autor: RNG

 

 

 

Komentari
Prethodni članakGenerali Gotovina i Markač slobodni ljudi
Sljedeći članakGotovini i Markaču najviša vojna priznanja?!