Na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u stranačkim prostorijama, predsjednik HDSSB-a prof.dr.sc. Vladimir Šišljagić objavio je imena kandidata brodsko-posavskog HDSSB-a za dužnosti župana, gradonačelnika Nove Gradiške i Slavonskog Broda te njihovih zamjenika. Tako je, po očekivanju, Boro Grubišić, saborski zastupnik, doktor medicine i specijalist kirurg, kandidat za Župana Brodsko – posavske županije. Ujedno, Grubišić je i nositelj stranačke liste za Županijsku skupštinu Brodsko–posavske županije, a za zamjenike na dužnosti župana kandidirat će predsjednika županijskog odbora HDSSB-a Dubravka Kolundžića, dipl. ing. prometa iz Slavonskog Kobaša te Damira Japundžića, doktora medicine i specijalistu internista iz Nove Gradiške.

Kandidat za Gradonačelnika Slavonskog Broda, ujedno i nositelj liste za Gradsko vijeće Slavonskog Broda je Željko Blažinkov, doktor medicine i specijalist ginekolog, a kandidati za njegove zamjenike su Slavica Lemaić, diplomirana učiteljica i Mato Klarić, kriminalist u mirovini. 

Josip Mikšić, diplomirani inženjer, kandidat je za gradonačelnika Nove Gradiške, a za dužnost njegove zamjenice za društvene djelatnosti, kao nestranački kandidat, kandidirat će se doktorica, specijalist fizijatar, Ljepša Rakas – Vujčić. Kandidat za drugog dogradonačelnika nije predstavljen.

Nositelj liste za Gradsko vijeće Nove Gradiške je Damir Japundžić.

Autor: SBPLUS

Komentari
Prethodni članakDan otvorenih vrata u kušaonici domaćeg piva “Bošnjak” (audio/photo)
Sljedeći članakVeliko je sad veselje