Sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Brodsko posavske županije da, ukoliko u pojedinim školama zbog epidemiološke situacije uzrokovne bolešću COVID-19 škole nisu u mogućnosti organizirati nastavu po modelu A, mogu preći na model C (nastavu na daljinu ili online nastavu), na ovaj su se korak odlučili u gradskoj Osnovnoj školi “Mato Lovrak”.
Učenicima se obratila ravnateljica Vesna Lončar Cindrić:
Poštovani roditelji!
Zbog sve ozbiljnije epidemiološke situacije u većem broju razrednih odjela u sljedećem će se tjednu (od 24. do 28. siječnja 2022.) nastava u našoj školi 1. – 8. razreda (uključujući  i područne škole) odvijati po modelu C (online). Učenici 5. – 8. razreda nastavu će pratiti putem aplikacije Teams prema rasporedu online nastave, a učenici 1. – 4. razreda prema dogovoru učitelja s roditeljima.
U Glazbenom odjelu u navedenom će se tjednu individualna nastava održavati uživo, a skupna (solfeggio, zbor, orkestar) online.
Na kraju ćemo tjedna procijeniti epidemiološku situaciju i prema tome odlučiti kako će se nastava dalje odvijati. Vas molimo da razrednike obavijestite o zdravstvenom stanju djeteta.
Hvala vam na suradnji i razumijevanju!
Ravnateljica Vesna Lončar-Cindrić
Komentari
Prethodni članakUz blagdan svetog Vinka sutra će blagosloviti vinograde i voćnjake na malčanskom brdu
Sljedeći članakGREEN HILL HRVATSKA – Internetska trgovina profesionalne borilačke opreme /FOTO/