Prema priopćenju policije za sada nepozanti provalnik ukro je iz crkve nekoliko stotina kuna. Istoga dana u Policijskoj postaji Okučani prijavljena je i provala u poljoprivrednu zadrugu. Provalnici su porazbijali prozore, razbacali stvari te oštetili 2 vozila i traktor. U Starom Petrovom Selu otkriven je provalnik u obiteljsku kuću 54-godišnjaka a u Novoj Gradiški 15-godišnjak je jednom Zagrepčaninu ukrao mobitel i prodao ga.

GORNJI BOGIĆEVCI Dana 18. srpnja, u Policijskoj postaji Okučani, zaprimljena je prijava o provali (17./18. srpnja) u prostorije crkve, na području Gornjih Bogićevaca, iz koje je otuđeno više stotina kuna. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela teške krađe.
U Policijskoj postaji Okučani, jučer, oko 16.20 sati, zaprimljena je dojava o oštećenju poljoprivredne zadruge na području općine Gornji Bogićevci. Izlaskom na mjesto događaja, policija je potvrdila kako su razbijena stakla na zgradi zadruge, razbacan veći dio prodajnih artikala, te su također oštećena dva vozila i traktor. Policijski službenici Policijske postaje Okučani, provode kriminalističko istraživanje nad više osoba.

STARO PETROVO SELO Jučer, oko 13.30 sati, provaljeno je u obiteljsku kuću, vlasništvo 54-godišnjaka, na području općine Staro Petrovo Selo. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, ubrzo su pronašli počinitelja i otuđene predmete koje su vratili vlasniku. U nastavku kriminalističkog istraživanja nad njim, utvrđeno je da je tijekom lipnja/srpnja, provalio u obiteljsku kuću na području općine Staro Petrovo Selo, otuđivši glazbenu liniju i zvučnike. Policija podnosi odgovarajuća pismena mjerodavnima.
NOVA GRADIŠKA Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su u okviru kriminalističkog istraživanja utvrdili, da je 15-godišnjak, dana 19./20. travnja, na novogradiškom području, u ugostiteljskom objektu, iskoristio nepažnju 40-godišnjaka iz Zagreba, otuđivši mu mobitel, kojeg je potom prodao. Mobitel je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv 15-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi zbog sumnje u kazneno djelo krađe Općinskom državnom odvjetništvu za mladež i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški. 

Autor: PU Brodsko-posavska/S.R.

Komentari
Prethodni članakMuzejske tambure kroz likovni izraz djece dječjih vrtića (photo)
Sljedeći članakCvijeće i svijeće za prvake HSS-a