U organizaciji Quad kluba ”Lotus” Nova Gradiška, a pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice grada Nove Gradiške, Brodsko posavske županije i Turističke zajednice Brodsko-posavske županije, ovotjedni petak i subota rezervirani su za PRVI PROLJETNI SAJAM koj se održava na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški. 

Prvi dan Proljetnog sajma privukao je osim brojnih izlagača – proizvođača cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica, vlasnika OPG-a, obrta i brojne Novogradiščane, putnike namjernike, znatiželjne posjetitelje.

Svečano otvorenje sajma koji je zainteresirane privlačio od ranih prijepodnevnih sati, upriličeno je u ranim poslijepodnevnim satima. Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti Borislav Vidošić uz nazočnost onih koji su također sudjelovali u organizaciji sajma- Mihaele Đeraj iz odjela za društvene djelatnosti Grada,  Dinke Matijević direktorice Turističke zajednicen Grada, te idejnog začetnika sajma, tajnika Quad kluba ”Lotus” Nova Gradiška, Slavka Sremca. 

Nakon dinamičnog i dobro posjećenog prvog dana Proljetnoga sajma,  uslijedio je kulturno umjentički program na kojem su nastupili Muška pjevačka skupina Drežnik i Hrvatska kulturno-umjetnička udruga TRENK Nova Gradiška, a vrhunac večeri bio je koncert Tamburaškog sastava SATIR iz Davora.

U sklopu Proljetnog sajma održava već tradicionalno – NG AUTO SHOW na kojem se iz godine u godinu predstavljaju brojne auto kuće iz Brodsko-posavske i Požeško slavonske županije. 

Foto:Tamara Magdić

no images were found

Komentari
Prethodni članakDrugi vikend Ljetne pozornice začinio The Unimogs band/ FOTO
Sljedeći članakGradska kuglačka liga