Dom zdravlja Dr. Andrija Štampar Nova Gradiška jučer je dobio novo sanitetsko vozilo Volkswagen LNF Crafter s kompletnom dodatnom opremom za sanitetski prijevoz  pacijenata.

Vozilo je opremljeno najsuvremenijom opremom i vrijedno je 600 tisuća kuna, a financirano je iz decentraliziranih sredstava Brodsko-posavske županije.

“Dobili smo novo i sigurno vozilo koje će biti dostupno u svakom trenutku za brze reakcije kojima će spašavati živote pacijenata.” – rekao je ravnatelj Doma zdravlja Marijan Šapina.

Primopredaji su nazočili i župan Danijel Marušić i Branko Sabo, pročelnik Županijskog upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje

-“Drago mi je da smo uspjeli nabaviti ovo sanitetsko vozilo i naravno da trebamo nabaviti još kvalitetnih vozila sukladno potrebama ovog Doma zdravlja. Ovom prigodom se zahvaljujem ravnatelju Marijanu Šapini za uloženi trud i napor, kada na tržištu imamo manjak vozila, on je ipak uspio osigurati ovo vozilo.” – naveo je Danijel Marušić

Dom zdravlja u Novoj Gradiški raspolaže s 10 vozila, od čega je 70% njih starije od 10 godina s više od 500.000 prijeđenih kilometara. Upravo zbog toga, naveo je Šapina, nastavit će s ulaganjima u vozni park, a već iduće godine aplicirat će za još dva nova vozila.

 

Komentari
Prethodni članakStaro Petrovo Selo: Kako osnažiti stručnjake koji skrbe o starijim osobama
Sljedeći članakI oni su ponos Hrvatske: Uručena priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi