NOVA GRADIŠKA Jučer oko 18,40 sati na parkirališnom prostoru jednog trgovačkog centra u Novoj Gradiški policijski službenici su kod tri ženske osobe u dobi od 21, 27 i 29 godina s područja Osijeka, Kutine i Bjelovara pronašli veću količinu prehrambenih proizvoda za koje nemaju račun:

12 pakiranja čajnih kobasica, 11 komada jetrenih pašteta od 100 grama, dva komada jetrenih pašteta od 840 grama, jedan komad koncentrat rajčice od 850 grama, jedan komad Nutela od 750 grama, 10 komada konzervi tune od 100 grama, dva komada vanilija šećera od 100 grama, dva pakiranja žvakaćih guma i dvije kutije bombona od po 50 grama. Proizvodi su uzeti iz jednog trgovačkog centra u Novoj Gradiški.

Policija je također kod njih pronašla i druge prehrambene proizvode: sedam komada salama od 450 grama, četiri komada mesnog doručka od 150 grama i dva paketa gumenih bombona od 300 grama, te šest komada dječjih satova i dvije suknje za djevojčice za koje nisu imali račune, a uzete su iz trgovačkog centra na čijem su parkiralištu i zatečene. Policija je pronađenu robu od njih uz potvrdu oduzela, te predala voditeljima oštećenih trgovačkih centara, koji su upućeni da dostave odštetne zahtjeve, a isto tako su uručeni i osobni podaci od ovih osoba radi pokretanja privatne tužbe zbog kaznenog djela krađe.

DRAGALIĆ Jučer oko 21,30 sati na području općine Dragalić zatečena su dvojica muškaraca u dobi od 36 i 56 godina s područja Nove Gradiške nakon što su ušli u ograđeni prostor iza kuće vlasništvo 56-godišnjaka iz kojeg su odnijeli oko 500 kilograma rabljenih dijelova raznih automobila (amortizeri, opruge, diskovi, dijelovi rastavljenih automobila i slično).

Sve te predmete natovarili su na traktorsku prikolicu, koju su predhodno parkirali iza tog ograđenog prostora u namjeri da ih odvezu odnosno otuđe. Policija je ukradene predmete uz potvrdu oduzela od dvojice muškaraca i vratila oštećenom, te uručila njihove osobne podatke radi pokretanja privatne tužbe zbog počinjenog kaznenog djela krađe.

OKUČANI Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja općine Okučani zbog dva kaznena djela teške krađe počinjenih početkom siječnja ove godine. Mladića se sumnjiči da je u dva navrata provalilo u prostorije jedne tvrtke na području općine Okučani i iz nje otuđio sedam metalnih vrata, tri metalna okvira vrata, dva komada metalnih zidnih L-profila dužine 185 cm i jedna kliješta za omamljivanje životinja čime je oštetio tu tvrtku za preko 10 tisuća kuna. Policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za dva kaznena djela teške krađe.

Autor: PU BRODSKO-POSAVSKA

Komentari
Prethodni članakVrijeme je na njihovoj strani!
Sljedeći članakObilježavanje 22. obljetnice ustroja 1. dragovoljačke bojne novogradiškog kraja