Seks. Seks. Seks. Seks. Seks. Jel ti već sad neugodno? Jesi se zacrvenio? Hoću još koji put napisati riječ seks? Seks. Seks. Seks. Je l’ ti sad neugodno? Mislim da sam već prešla granicu zone sigurnosti. Je l’ ti dovoljno neugodno da ne želiš nastaviti čitati ovaj tekst?

Vječna tabu tema, vječna tema koju svi izbjegavamo, neki jer nas je sramota s obzirom da tu riječ poznajemo samo u teoriji, a neki od nas jer previše konzumiramo u praksi.

Gle situaciju, dvoje mladih stupili u vezu, tek otkrivaju čari zajedničkog života, međusobno otkrivaju pojedine dijelove tijela i nježno (ili divlje) otkrivaju čari spolnih odnosa. Seksaju se nekoliko puta na dan, više puta imaju spolne odnose nego što vrše nuždu. Mmmmmm početnička požuda, reklo bi se.

Isprobavanje raznih poza, od kreveta, kauča, kuhinje, kade, umivaonika…nema gdje ih nije bilo, nema gdje golo tijelo nije ležalo. Dođe mama peći kiflice ti joj kažeš ”samo nemoj tu” jer znaš što se točno na tom mjestu prošle noći odigralo.

Nema tu ima – nema, živa akcija, ”pokidaš” i sebe i partnera, trudiš se biti malo blaža verzija 50 nijansi sive, DA TE NE ZABORAVI ili ne daj Bože zamjeni.

Kupit ćeš najseksi donje rublje za svaki sljedeći susret, unositi svu svoju energiju, davati svoj maksimum u početku.

Što se događa kada starimo, kada veza stari, kada se već poznajemo, kada svaki mladež na tijelu znaš gdje stoji?

Zna se dogoditi situacija kada smo neoprezni, kada moramo doći roditeljima sa izjavom ”imamo VAM nešto za reći”, što onda?

Hoćeš li se vječno pitati ”voli li me ili je to sve zbog neopreznosti?”

22:37, o čemu razmišljam?

Lijepo je sve to, ali što kasnije?

Htjela bi ja znati što se događa kasnije.

Iskreno, nikada nisam bila u nekoj ozbiljnoj vezi gdje sam prakticirala stvari koje rade mladi danas, nikad se nisam dovela u situaciju da moram razmišljati ”što ako” jer ako nemam posao, nemam budućnost, nemam pokretninu ili nekretninu, pa tko će mome djetetu osigurati budućnost? Tko će mome djetetu kupiti pelene i kremicu? Tko će mome djetetu platiti knjige za prvi razred? Mislite li o tome kad bezbrižno bez zaštite ”vodite ljubav” ? Ili samo razmišljate o onome ”mmmmmmmmm trenutku”?

Postoji više vrsta seksa po meni:

  1. Seks jer mi se može – prakticiraju ih pretežno maloljetnici koji su otkrili čari spolnog odnosa. U većini slučajeva je ta vrsta seksa pod utjecajem alkohola jer su uspjeli nagovorit suprotni spol na isto. Naravno, bez ikakve zaštite jer ga ”VADE NA VRIJEME”.
  2. Seks iz požude – vrsta seksa baš o kojoj sam gore pričala, mladi razuzdani ljudi, napokon su našli osobu s kojom mogu prakticirati seks na dnevnoj bazi po nekoliko puta bez osuđivanja okoline jer im je veza već javna pa neće biti pitanja ”zašto nju/njega” jer se zna zašto.
  3. Seks jer se mora – već si u braku, znaš da brak bez seksa ne može tako dobro funkcionirati, njemu je utakmica završila u 21 sat, djeca su u krevetu, što ćeš drugo raditi do 21:07, pa se sjetiš kako kvalitetno iskoristiti vrijeme.
  4. Nepostojeći seks – već ste penzići, razdvojili ste krevete u sobi ili možda spavate svatko u svojoj sobi, najnapetija emisija njemu je SABOR, a njoj 330727 epizoda Male nevjeste, žar je utihnula, kao i tvoj sluh, ona ti iz sobe viče ”Hoćemo voditi ljubav”, a ti njoj odgovaraš ”Na kojem je to programu”, onda znaš da vam se odnos pretvorio u bratsku ljubav  i da nema više ništa od toga, sorry.

Kad malo bolje sagledaš iz raznih perspektiva, najbolje ti je apstinirati. Čuvaš i sebe i druge oko sebe, i mamine živce i tatine živce.

Za sve postoji vrijeme i mjesto. Neka seks i dalje ostane tabu tema, a ti pazi što radiš, a osobito s kim to radiš i nikad se ne petljaj sa onom osobom za koju ćeš sljedeće jutro pomislit ”što mi je to trebalo”, ”prestajem piti” … i tako dalje

Jer poslije jebanja nema kajanja. Dobra stara uzrečica.

Foto: Ilustracija 

 

Komentari
Prethodni članakPočinje borba za blokirane građane
Sljedeći članakDanas je sveti Vinko: “Fešta“ se po svim vinogradima i voćnjacima novogradiškog kraja, posebno u Starcima