Da je u slavonskobrodskoj Obrtničkoj školi reforma zvana ‘Škola za život’ odavno zaživjela, jasno pokazuje i ovogodišnji nastavni program za zanimanje ‘kozmetičar/ka’. Naime, u vrhunski opremljenom praktikumu, učenici svaki tjedan usvajaju nova znanja o njezi tijela i lijepom izgledu, a pritom im je dostupna i najnovija tehnologija na tom polju, piše Sbplus.

Saloni ljepote, posljednjih su godina postali posebice popularni, kako drugdje diljem Lijepe Naše, tako i u Slavonskom Brodu pa kozmetičari imaju pune ruke posla. Žene su glavne klijentice takvih obrta jer, poznato je, više brinu o svom izgledu te neprestano pronalaze načine kako pobjeći starenju. Sada im, inače skupe tretmane, po povoljnijim cijenama, nude i u Obrtničkoj školi.

– Dobro nam došli u Kozmetički praktikum Obrtniče škole. Nudimo kavitaciju, radiofrekvenciju, ultrazvučnu špatulu, dijamantnu mikrodermoabraziju, nanotehnologiju za zrelu kožu, masaže, depilacije i sve ostalo što kvalitetni kozmetički saloni imaju uz super povoljne cijene. – poručila je Slavica Pavičić, suradnica u nastavi Obrtničke škole Slavonski Brod, za Sbplus.

Vjerujemo kako klijentica neće nedostajati te kako će buduće kozmetičarke od izvrsne mentorice usvojiti sva znanja i vještine potrebne za sretno lice svojih klijenata.

Komentari
Prethodni članakBaby boom u novogradiškim vrtićima / foto
Sljedeći članakOsnovna škola iz Rešetara članica UNESCO mreža udruženih škola