Povodom nadolazećih blagdana, HPD “Tomislav” organizirao Božićni koncert koji je održan u Društvenom domu u Cerniku. Odličnom izvedbom poznatih Božićnih pjesama predstavili su se Mješoviti pjevački zbor, Veliki tamburaški orkestar, Juniorski tamburaški orkestar, Škola tambure, Pjevačka skupina mladih, pjevački zbor OŠ “Matija Gubec” Cernik, i domaćin koncerta, neizostavno Hrvatsko pjevačko društvo “Tomislav”.

Sve izvedene pjesme na Božićnom koncertu u Cerniku donijele su dah svečanog raspoloženja, radost iščekivanja radosne vijesti, veselje i zajedništvo, ali i blagdanski duh.

Dvorana u Društvenom domu u Cerniku bila je ispunjena do posljednjega mjesta, a da su uživali u koncertu, posjetitelji su pokazali čestim glasnim i dugim aplauzima, kojima su nagrađivali trud i pokazani talent svih izvođača.

Kao i svake godine, „Tomislav“ je dodijelio svojim članovima zaslužena priznanja za marljiv dugogodišnji rad u društvu. Za 5 godina rada priznanje je dobila Reza Benković, ravnateljica OŠ “Matija Gubec” Cernik.  Za 10 godina rada priznanje je dobio Dalibor Timarac. Za 20 godina rada priznanje i brončanu medalju dobio je Petar Piljić. Za 40 godina rada priznanje i zlatnu medalju dobio je Vilko Đurić. Priznanje za 50 godina vrijednog rada, od toga 20 godina kao predsjednik HPD-a “Tomislav” dobio je dobio Đuro Vuk.

Osim posjetitelja, zadovoljni su i organizatori koji se nadaju da će se tradicija Božićnog koncerta u Cerniku održati i dalje.

Komentari
Prethodni članakUpaljena treća svijeća na adventskom vijencu
Sljedeći članakOdržana akcija za mlade novogradiške rukometaše