Autor: AP/SBplus
 
Slavonski Brod : Vozio u suprotnom smjeru i izazvao tešku prometnu nesreću

Zaprimljena je dojava da se na autocesti dogodila prometna nesreća u kojoj je oštećeno nekoliko vozila, a koju je prouzrokovao vozač osobnog automobila koji je vozio u suprotnom smjeru.

Danas, oko 19.10 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, zaprimljena je dojava da se na autocesti A3, kod Okučana, osobni automobil (BiH registracijskih oznaka, kreće u suprotnom smjeru (južna kolnička traka) – izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Desetak minuta kasnije policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći.

‘Zaprimljena je dojava da se na istom kolničkom traku, dogodila prometna nesreća u kojoj je oštećeno nekoliko vozila, a koju je prouzrokovao vozač osobnog automobila koji je vozio u suprotnom smjeru – piše u priopćenju koje potpisuje Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Prema trenutnim saznanjima u ovoj prometnoj nesreći srećom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Vozač je napustio mjesto događaja prometne nesreće, okrenuvši se te nastavio vožnju u pravom smjeru, no ubrzo je zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška. Policijski službenici su utvrdili da se radi o državljaninu Bosne i Hercegovine (r.1936.g.).

U tijeku je osiguranje mjesta događaja prometne nesreće te slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje – priopćila je policija.

Komentari
Prethodni članakSusret djece s gradonačelnikom i predstavnicima gradske vlasti povodom Dječjeg tjedna
Sljedeći članakStudenti arhitekture u radnoj posjeti našem gradu