Danas je poseban dan za najekskluzivniju teretanu u našem gradu, ako ne i u županiji. A1 fitness slavi, pa tako tradicionalno i časti!

Najluksuznija i najbolje opremljena teretana danas obilježava tri godine neumornog i kvalitetnog rada i postojanja. Stoga, vlasnica A1 Fitness-a Ivana Žulj Terzić odlučila je rođendan proslaviti upravo sa svojim korisnicima, postojećim i onima koji će to tek postati, jer što bi teretana bila bez zadovoljnih klijenata, punih volje i elana za vježbanjem koji iz mjeseca u mjesec pod stručnim vodstvom motiviranih i ljubaznih trenera svoje tijelo oblikuju do savršenstva.

Naime, ako se dvoumite hoćete li se učlaniti u teretanu ili ne, danas je pravi dan za to. Zašto? Članarina je ”malih” sto kuna, koji će na vama napraviti velike promjene, kako tjelesne, pa tako i one zdravstvene, te mentalne. 

Ako vam nakon ljetnog odmora i boravka na otvorenome nedostaje motiva za treniranjem ili ste u potrazi za ugodnim mjestom za vježbanje u zatvorenom, teretana  A1 u Ulici Jerka Ljubibratića 2 zajedno sa svojim profesionalnim osobljem rado će vas ugostiti, motivirati, savjetovati i brinuti se o vašem tijelu, a dobrom atmosferom i ljubaznošću liječe i dušu. 

– Kada smo prije tri godine otvorili A1 fitness cilj nam je bio da ljudima damo priliku da nešto učine sa svojim zdravljem, jer nama nije prioritet fizički izgled, to je nešto dobro što dolazi s treningom, ali fokusirani smo na zdravlje. Kroz ove tri godine imali smo jako puno i zanimljivih događanja i preobrazbi, najpopularniji koji možemo istaknuti je ”Život na vagi” inspiriran istoimenom emisijom, koji je doista pozitivno utjecao na naše sugrađane. Kroz ove tri godine doista je mnoštvo ljudi ”prošlo” kroz naše Centre, jer osim A1 fitnessa, vlasnici smo i Rekreacijskog centra IV koji također posluje odlično i više smo i nego zadovoljni s korisnicima koji dolaze i aktivno rade na sebi – rekla je zadovoljno vlasnica Ivana Žulj Terzić i dodala:

– Samo danas nudimo članarinu u iznosu od 100 kuna, što je doista simbolično, kako bi proslavili naš rođendan i počastili sve sadašnje, ali i buduće korisnike. 100 kuna je stvarno malo, jer zdravlje realno nema cijenu – zaključuje

U nadolazećim mjesecima A1 Fitness čini se kao pravi mali raj za ljubitelje tjelovježbe, sve one koji drže do svog izgleda, a ponajprije zdravlja, jer ova teretana nudi sve što se može poželjeti. U slučaju da nam ne vjerujete, prošetajte ili se provozajte i osjetite pozitivnu energiju koja vlada u njihovim prostorijama. 

Iako slavlje ne bi trebalo kvariti, ali situacija je takva da je važno naglasiti. U Centrima se doista pridržavaju svih epidemioloških mjera. Maske nisu obvezne, ali dezinfekcijska sredstva možete vidjeti na svakome koraku, a osim toga, zaposlenici, ali i korisnici nakon korištenja sprava obavezno iste dezinficiraju kako bi bili u potpunosti sigurni. 

Za novi početak i rad na sebi nikad nije kasno, a zdravlje bi vam trebalo biti prioritet.

Dođite, vidite, osjetite, a zaljubite li se na prvi pogled, kako su vam i obećali, A1 team časti vas mjesečnom članarinom od 100 kn. 

Ako ne stignete danas, a ipak imate želju trenirati, javite im se na broj mobitela 099 420 8000 ili posjetite njihovu Facebook stranicu gdje svakodnevno objavljuju kako ponudu, tako i motivirajući sadržaj. 

I na kraju zapamtite – u životu ništa se ne može napraviti ako samo sjedimo i razmišljamo o promjenama. Na kraju je sve na nama, hoćemo li ležati u naslonjaču i gledati TV ili uzeti stvar u svoje ruke i pojaviti se. Danas je savršeno vrijeme da se pokrenemo – pokrenimo se! 

Komentari
Prethodni članakStožer CZ BPŽ: evidentiran samo 1 novi slučaj zaraze virusom SARS-CoV-2
Sljedeći članakGradske teme i dileme: Danas na Gradskom vijeću o aktualnim projektima, zapošljavanjima, starim dugovima…