Mladost je izgubila 2 boda u posljednjim sekundama utakmice kada je Adžijević pokazao na bijelu točku u 93. minuti.

Utakmica 3.HNL-Istok danas je okupila 150 ljubitelja nogometa na stadionu Mladosti u Cerniku. U goste je stigla vrlo dobra ekipa “Graničar” iz Županje, a susret je završio rezultatom 2:2.

 

Iako je Mladost bolje otvorila utakmicu, gosti su poveli u 19. minuti. Dubravac radi prekršaj na Vidoviću koji sam izvodi slobodan udarac i sa udaljenosti od 17. metara puca izravno u vratara, no Kao odbija loptu na koju natrčava Prnjak i sa lakoćom dovodi goste u vodstvo.

 

Cerničani su se ubrzo vratili u utakmicu i u samo tri minute preokrenuli rezultat. U 30. minuti susreta D. Terzić prima loptu Vlaovića na desetak metara i preciznim udarcem trese protivničku mrežu. Tri minute kasnije, u 33. minuti, isti dvojac postiže još jedan gol. Vlaović upućuje precizan centaršut a D. Terzić zabija prekrasan pogodak glavom za domaće vodstvo 2:1. Do kraja prvog dijela domaći su imali još nekoliko izglednih prilika, no rezultat je ostao nepromijenjen.

 

Drugo poluvrijeme bilo je nešto manje sadržajno, ako pogledamo prilike obje momčadi. Najveću priliku imali su domaći u 72. minuti kada je Bungić na dodavanje Terzića izbio sam pred golmana, no nekoliko poteza viška bilo je dovoljno kako bi gostujući vratar uhvatio loptu.

 

Mladost je odlučila susret mirno privesti kraju, ali veliko iznenađenje dočekalo ih je u sudačkoj nadoknadi. U 93. minuti stvorila se velika gužva u kaznenom prostoru Mladosti, a lopta pogađa Gubića u ruku. Pomoćni sudac diže zastavu a adžijević pokazuje na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Vidović, i poravnao rezultat na 2:2.

 

Nakon sučevog zvižduka, domaći navijači izrazili su nezadovoljstvo sudačkom odlukom tako da je sudački trojac iz prostorija kluba ispratila policija.

MLADOST (4-2-3-1): Kao 6, Dubravac 6,5 (od 90. Gajić), Kalić 6,5, Jelančić 6,5 (od 81. Gubić), Vlaović 6,5, Lukšić 6,5, Akmačić 6,5, Mulac 7, Bungić 6,5 (od 77. E. Terzić), Kumić 6,5, D. Terzić 7.

 

GRANIČAR (3-4-1-2): Ivkić 7, Galović 6, Šumanovac 6, Breškić 5 (od 45. Purić), Tomašević 6 (od 64. Panić), Pavičić 6,5, H. Galović 6, Petričević 6, Prnjak 6,5, Vidović 7, Orkić 6,5, Purić 6 (od 82. Matijević).

 

Susret su sudili Mario Adžijević (Pakrac) , prvi pomoćni Jurica Matijević (Požega) i drugi pomoćni Mladen Paudenović (Valpovo).

Autor: Marko Šimić

Komentari
Prethodni članakU Općini Rešetari se i u recesiji radi punom parom
Sljedeći članak