Proteklog vikenda članovi novogradiškog taekwondo kluba Vukovi nastupili su na dvanaestom po redu Susretu prijateljstva u Slavonskom Brodu. Nastupilo je 412 natjecatelja iz 57 klubova i to iz Hrvatske, BiH i Slovenije.

Prema riječima trenera najviše su pokazali mlađi kadeti: Danijel Dujić (zlato do 43 kilograma), Karlo Kulundžić (srebro do 43 kg) i Tea Lagundžija (srebro do 30 kg).

Gea Kulundžić ostala je na bronci u kategoriji do 36 kg. Eugen Juranović gubi borbu za medalju protiv iskusnijeg protivnika. Jakov Kulundžić i Lora Đurić pružili su solidne borbe u kategoriji kadeta, no ipak ni blizu dovoljno za medalju. U disciplini KICK nastupio je Juraj Juranović, bez plasmana.

-Izuzetno mlakom izvedbom podbacili su juniori od kojih se najviše očekivalo. Smatram da bi moralo i tebalo biti bolje. Nadam se da je ovo ipak samo loš dan zanjih. – dodao je trener novogradiških Vukova.

Na poziv Hrvatskog taekwondo saveza, treneri Vukova održali su seminar samoobrane na godišnjem licenciranju za trenere. Potvrda je to znanja i kvalitete koja evo već sedmu godinu traje u našem gradu. U sklopu licenciranja održano je i polaganje za majstorska zvanja na kojem je naša novogradiščanka Martina rakitić sa svega 15 godina postala nositeljica crnog pojasa – 2. Dan.

Komentari
Prethodni članakIzborna godišnja skupština HKUU Trenk: Idemo dalje istom snagom i elanom
Sljedeći članakSDP i HDSSB žele novu politiku, a ne nove izbore