Od ovoga tjedna sa radom je započeo novi foto i video studio u jednosmjernoj ulici. Vlasnik Mario Šnajder, nakon dugogodišnjeg iskustva u branši fotografije i videografije, odvažio se na otvaranje vlastitog obrta, interesantnog imena, ”video krojačnica”.
-“Video krojačnicu smo osmislili kao poveznicu moga prezimena sa poslom kojim se        bavim”. Već u samim pripremama u studiu, bilo je znatiželjnih građana koji zastajali i postavljali pitanja da li će ovdje moći donijeti hlače, suknje i sl. na prekrojavanje. Vjerujem da će ovakvih simpatičnih pitanja biti i u buduće,” – kaže Mario.

 

Foto i video studio VIDEO KROJAČNICA nudi mnogobrojne inovativne i kreativne usluge snimanja i fotografiranja sa vrhunskom modernom opremom po pristupačnim cijenama. Također je u planu kroz kratko vrijeme ponuditi aplikaciju za izrađivanje fotografija koja će olakšati i ubrzati izradu fotografija sa pametnih telefona. Obavijest o izradi istih i preuzimanje u studiu će biti u najkraćem roku. Svi imamo mnoštvo fotografija na našim pametnim telefonima koje ne osjete dodir naše ruke. Mnoge fotografije želimo izraditi, ali često zaboravimo na njih. Ova mogućnost je radi toga idealna i brza.

Za uvođenje aplikacije u proces obrade i još mnogobrojne ideje koje ćemo postepeno realizirati u budućnosti, pratite nas na društvenim mrežama instagramu i facebooku.
Naš cilj je svakako skrojiti vaše važne trenutke u priču koja se ponavlja zauvijek.

Komentari
Prethodni članakŽokice slavile protiv Pule u odličnoj utakmici
Sljedeći članakDanas se obilježava Svjetski dan osoba s Downovim sindromom