U subotu je odigrana prvenstvena odbojkaška utakmica u sportskoj dvorani OŠ “Vladimira Nazora” u Adžamovcima u kojoj je ŽOK Nova Gradiška ugostio OK Pulu.

Trener Damir Runjaš zadovoljan je igrom svojih odbojkašica:

-” Dočekali smo, prvi puta ove sezone, da smo povezali dvije jako dobro odigrane utakmice i dvije uvjerljive, potpuno zaslužene pobjede. Nakon dugo vremena, zbog zauzetosti naše dvorane, domaćini smo bili u, meni jako dragoj dvorani, Osnovne škole Vladimira Nazora u Adžamovcima gdje smo proteklog vikenda ugostili mladu,neugodnu i jako borbenu ekipu OK Pula iz Pule. Gostujuća ekipa je ekipa koja je jako dobro pokrivena na svim pozicijama, sa nekoliko reprezentativki Hrvatske u mlađim dobnim kategorijama, izrazito borbena i ekipa koja se bori za ostanak,za što vjerujem da će uspjeti bez problema. No, bez obzira na kvalitetu gošći,mi smo od prvog poena utakmicu odigrali jako kvalitetno, koncentrirano i jako borbeno tako da je naša kvaliteta itekako došla do izražaja. Jako dobri i precizni u servisu uz vrlo dobar prijem servisa na agresivan servis gošći, te jako raznovrsni napadački za što gošće nisu imale kvalitetan odgovor. Sve to vodilo nas je dovelo do potpuno zaslužene pobjede sa maksimalnih 3-0.”

Hvala upravi i osoblju Osnovne škole Vladimira Nazora na sjajnom gostoprimstvu zbog čega nismo osjetili da ne igramo u svojoj dvorani, te smo pružili jako dobru i kvalitetnu igru, te našim navijačima na velikoj i glasnoj podršci, rekao je trener Runjaš i uputio čestitke igračicama na jako dobro odigranoj utakmici i još jednoj pobjedi.

Sljedećega vikenda novogradiške odbojkašice putuju na zadnje “morsko” gostovanje ove sezone u Zadar i naravno, kako navijači tako i trener očekuju nastavak pobjedničkog niza.

Komentari
Prethodni članakDVD Cernik održalo godišnju izvještajnu skupštinu
Sljedeći članak“Video krojačnica” novi foto i video studio u Novoj Gradiški