Što svaka mladenka sanja, mladoženja treba naučiti, a kumovi imati pri ruci povodom jednog od najvažnijih i najljepših dana u životu- dana vjenčanja jučer se moglo pronaći na 3.Sajmu vjenčanja Nova Gradiška. 

Okupilo je treće izdanje manifestacije za mladence 60-ak izlagača iz čak 6 županija Lijepe Naše ne bi li budućim supružnicima, ali i onima na koje je “palo” breme  organizacije vjenčanja olakšali učiniti dan vjenčanja danom iz bajke. 

Bajkovito je tako bilo na štandovima s kolačima i tortama, nakitom, burmama, večernjim haljinama, cvijećem, hranom i pićem…Uz čarobne prizore dekoracija, ukrasa i aranžmana svi posjetitelji sajma, ne samo mladenci mogli su i naučiti više o pravoj organizaciji kako vjenčanja, tako i domjenaka, zabava i slično, saznati koji su trendovi pri fotografiranju i snimanju sadržaja s vjenčanja, ugrabiti brojne popuste, degustirati slastice, isprobati svečane frizure i šminku ili čak ugovoriti potrebne elemente za svoj dan iz snova. Neki su to i učinili, kada je sve na jednom mjestu organizacija lakše pada. 

Za dobru organizaciju 3.Sajma vjenčanja i ove godine zaslužan je isti tim kao i prethodnih godina, Ljiljana Šoch vlasnica salona vjenčanica Exclusive i Udruženje obrtnika Nova Gradiška na čelu s predsjednikom Tomislavom Šimićem, a pod pokroviteljstvom Brodsko posavske županije, Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice Nova Gradiška, te brojnih drugih. 

Nakon bogatih sadržaja tijekom dana, edukacija i radionica za mladence uslijedio je večernji program koji je ove godine po mnogočemu bio poseban. Uz tradicionalnu reviju vjenčanica i večernjih haljina posjetitelji su mogli uživati i u glazbenim i plesnim točkama. Dok su prekrasne djevojke elegantno koračale pistom pratila ih je svojim osebujnim glasom bezvremena glazbena diva Zdenka Kovačiček, vokalna skupina Aurora, te plesači i plesačice Plesnog studija Marine Mihelčić koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Dah su, pogotovo ženskom dijelu publike mamile, osim modnih kreacija i kreacije frizura, te nakit i šminka, sve stvoreno spretnim rukama naših Novogradiščanki.

Novogradiščanka koja je na sebe privukla apsolutno sve poglede, zasjala na bini, oduševila i na tren zaustavila vrijeme bila je svakako Mia Pojatina, aktualna Miss Universe Hrvatske za Miss Universe Svijeta koja je premijerno predstavila svoj Nacionalni kostim koji će kroz mjesec dana nositi na Svjetskom izboru za Miss Universe. Zvijezda večeri Mia očarala je prisutne kostimom u više slojeva koji simbolično predstavlja njenu rodnu Slavoniju. Spoj zelene i zlatne boje, pletera, dukata i čipke na moderan način za Miu je tri mjeseca dizajnirala i stvarala upravo organizatorica sajma Ljiljana Šoch uz sverdačnu financijsku pomoć Turističke zajednice grada.

Ljiljana Šoch je i ove godine nadmašila samu sebe, kako sajmom, tako i kostimom za našu misicu Miu. S nestrpljenjem iščekujemo što za naše mladence sprema dogodine, jer najavila je i četvrto izdanje manifestacije koja oduzima dah.

no images were found

no images were found

Komentari
Prethodni članakOPG Pavić: ”Kako uspjeti bez poticaja”
Sljedeći članakCijela Hrvatska danas živi i diše za Vukovar: Zvonit će zvona svih crkava za GRAD HEROJ