Naši Vukovi ne posustaju i svega 13 dana od zadnjeg natjecanja ponovno žanju odličja. Kako je i najavljeno, u zaista teškom ritmu do kraja godine, Vukovi su u subotu 27. listopada osvojili nove medalje za Novu Gradišku na 14-om po redu Jastreb Openu.

Čak 910 natjecatelja iz 76 klubova Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Mađarske i  Slovačke natiskalo se u dvoranu Sutinska Vrela u Zagrebu i to u selekcijama mlađih kadeta, kadeta i juniora.

Naši Vukovi nastupili su sa kadetskom postavom od sedam boraca od kojih se čak pet okitilo medaljama:

Antun Kipšić – kadeti preko 65 kg – zlato.
Denis Muller – kadeti do 41 kg – srebro.
Ivona Pejaković – kadetkinje preko 59 kg – bronca.
Mislav Pastulović – kadeti do 53 kg – bronca.
Tin Katalenac – kadeti do 57 kg bronca.
Bez plasmana ovaj put ostala je Martina Rakitić i Mihovil Pastulović.

Upitan da prokomentira rezultate, trener Damir Javorović izjavio je:

– Jastreb Open spada u jača natjecanja što govori i broj učesnika. Iznenadio me ekipni plasman i to je izuzetan uspjeh, no pojedinačno gledano trebalo je puno bolje. Još imamo vremena popraviti neke nedostatke do najvažnije provjere, a to je državno za kadete u prosincu. Treba istaknuti zlato Antuna Kipšića koji je najtežeg protivnika imao u prvom kolu. Polufinalnog protivnika je nokautirao, a finale odradio hladno i proračunato.

Odlične su ovo vijesti pred nadolazeći Kup Nove Gradiške u taekwondou koji će biti održan 17. studenoga 2012. godine u dvorani Elektro-tehničke škole.

Autor: Andrija Mihaljević/ foto:tkdvukovi.hr

Komentari
Prethodni članakNajljepša Slavonka, Osječanka Mateja Radivoj
Sljedeći članakNK “Slaven” – NK “Krečar” 4:1