Po trinaesti put hotel Kralj Tomislav u subotu je, 27. listopada bio domaćin i organizator izbora Miss Universe Slavonije i Baranje za Miss Universe Hrvatske.

Dvanaest djevojaka natjecalo se za laskavu titulu najljepše Slavonke, a ovogodišnja pobjednica je  Matea Radivoj iz Osijeka kojoj je trinaesti  izbor po redu donio sreću i pobjedu. Prva pratilja je njezina sugrađanka Danijela Josipović, a druga pratilja Klara Lovričić iz Novske.

Titulu miss simpatičnosti ponijela je Samantha Karaula iz Vukovara, a miss fotogeničnosti Marina Lalić iz Nove Gradiške. Organizatori izbora, Nathalie Kovačević i njezin suprug Nenad u goste su pozvali Sandija Cenova kao glazbenog gosta večeri. Nakon Sandija goste je zabavljao domaći band “Tri gitare” (Vatro, Keko i Šunka). Program izbora vodio je mladi bračni par Mirna Maras i  Mario Valentić. Plesno-baletnim točkama goste su zabavlalji i članovi plesne radionice koreografkinje Ilijane Lončar iz Požege.

Nastup svih dvanaest djevojaka pratio je budnim okom žiri u ovom sastavu: Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske, Elizabeta Burg, aktualna Miss Universe 2012., Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška, Monika Kovač, voditelj prodaje City Expresa za Slavoniju i Baranju, Igor Ćorković, manager Trohadila Požega, Zdravko Ronko, gradonačelnik grada Požega, Denis Krasnopjurka, direktor podružnice “Euroherc” Slavonski Brod, Stephanie Matijašević, predstavnica hotela “Kralj Tomislav” i Catherine Ingigliardi, javni bilježnik iz Francuske.

Hotel Kralj Tomislav i Nathalie Kovačević i ovaj su se puta potvrdili kao vrsni organizatori i odlični domaćini. Zadovoljni su bili i brojni posjetitelji koji su uživali u ugodnoj večeri i dobroj atmosferi.

Prilika je ovo i za malo druženja naših sugrađanja s  estradnim zvijezdama.Organizatori izbora, Nathalie Kovacevic i njezin suprug Nenad Matijašević, u goste su pozvali Mirnu Maras i Marija Valentića, koji su vodili program izbora, te Sandija Cenova kao glazbenog gosta veceri. Plesno-baletnim točkama goste su zabavljali i članovi plesne radionice koreografkinje Ilijane Lončar iz Požege.

Naše novogradiške ljepotice, kao stvorene su za modne piste uz veliku podršku svojih obitelji i najdražih

Miss fotogeničnosti, a po mišljenju većine posjetitelja i za nas najljepša  Novogradiščanka Martina Lalić.

I najljepša od najljepših Mateja Radivoj iz Osijeka. Iskrene čestitke svim sudionicama i organizatorima na prekrasnoj večeri u našem malom gradu.

Na kraju velika hvala našim dragim prijateljima, novogradiškom fotografu koji je zaista napravio najljepše fotografije s ove prekrasne večeri Tomislavu Petroviću, koji svojim umjetničkim fotografijama ostavlja bez daha sve one zaljubljenike u “zaustavljene” trenutke kao i obitelji Lang koja nam uvijek i u svakoj prigodi uskoči sa svojom foto “riznicom” – još jednom Hvala svima i čestitke od srca.

Autor: RNG

Komentari
Prethodni članakSamo zemlja i mati rađaju, po uzoru na Stjepana Radića, potvrdili i HSS-ovci
Sljedeći članakMedalje za “Vukove” na Jastreb Openu