Nedavno je održana svečanost proglašenja najboljih sportašica, sportaša i ekipa Brodsko-posavske županije u 2019. godini.

Najprije je dodijeljeno priznanje za izuzetan doprinos razvoju sporta, a koje se svake godine dodjeljuje pojedincima i sportskim udrugama, kao nagrada za životno djelo u području sporta.

Plaketu i pisano priznanje dobio je i svima dobro poznati Krunoslav Hoffer iz Nove Gradiške.

Krunoslav Hoffer je rođen 22. listopada 1952. u Vinkovcima, gdje je završio osnovnu i srednju građevinsku školu-arhitektonski smjer. Višu građevinsku školu završava u Osijeku.

Sportsku karijeru počeo je kao junior NK „Lokomotiva” Vinkovci, gdje je bio do 1970. godine. Nakon toga prelazi u Kuglački klub „Lokomotiva” Vinkovci za kojega je nastupao do 1974. godine. Po preseljenju u Novu Gradišku 1976. godine nastupa za Kuglački klub „Željezničar” da bi dvije godine kasnije prešao u Kuglački klub „Hajduk” u kojem je aktivno kuglao, bio predsjednik i obavljao druge funkcije u klubu. Godine 1981. postao je kuglački sudac, a 1987. Godine i savezni sudac u kuglanju. Nakon preseljenja u Novu Kapelu, od 1989. godine aktivno se uključuje u Nogometni klub „Slavonac” Nova Kapela, gdje je do 1994. godine bio i predsjednik kluba, i obavljao druge dužnosti u klubu. Dvije godine kasnije vraća se u Novu Gradišku i uključuje u rad Nogometnog kluba „Sloga”, u kojem je i danas. Obavljao je niz dužnosti, među njima i predsjednika kluba u razdoblju od 1999. do 2002., a danas je danas je član IO kluba. Dana 22. ožujka 1998. godine prelazi u delegatske vode (najprije u županijskim ligama, pa od 2006. i u 1. HNL). Obnašao je i mnoge druge dužnosti u Savezu športova Nova Gradiška, Nogometnom središtu Nova Gradiška i Županijskom nogometnom savezu. Već 23 godine je u NK „Sloga” Nova Gradiška, u kojem je i danas aktivan.

Čestitamo! 

Izvor/Foto: SBplus 

 

Komentari