Župan Brodsko-posavske županije, Danijel Marušić, donio je Odluku o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač Brodsko-posavska županija u razdoblju od 4. do 5. studenog 2021. godine.

Prema novom sistemu organizacije rada u školstvu, odnosno školskom kalendaru, učenicima je određen jesenski odmor od 2. do 3. studenog. Kako je idući tjedan, u ponedjeljak, blagdan Svih svetih djeca od 1. do 3. studenog neće ići u školu.

S obzirom na to da će djeca biti na obiteljskim druženjima tijekom tih dana, župan je donio odluku da učenici niti dva dana nakon jesenskog odmora ne dolaze u školu već će za njih biti organizirana nastava po modelu C, odnosno online.

– Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju uzrokovanu bolešću COVID-19, sve osnovne i srednje škole kojima je osnivač Brodsko-posavska županija, nakon jesenskog odmora, u razdoblju od 4. do 5. studenog 2021. godine, organizirat će nastavu po Modelu C (nastava na daljinu ili online nastava). – stoji u Odluci koju je potpisao brodsko-posavski župan, prenosi Sbplus.

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška: Sinkronizirani film 100% vuk
Sljedeći članak„U čudesnom vrtu odrastanja”: Predstavljena nova slikovnica naše sugrađanke Zorice Lalić