Članovi Odbojkaškog kluba invalida Marsonia iz Slavonskog Broda  prvaci su  Hrvatske lige u sjedećoj odbojci u sezoni 2017./18. U ligi se natječe 12 klubova,  a od četrnaest utakmica odigranih u sezoni, samo jednu nisu riješili u svoju korist!

Župan Danijel Marušić i zamjenici Damir Mirković i Stjepan Bošnjaković primili su danas, 18. lipnja,  predstavnike OKI Marsonia, te mi čestitali na svim do sada ostvarenim uspjesima, te poželjeli puno sreće, zdravlja i uspjeha u budućem razdoblju.     

Kako je istaknuo Josip Mihaljević, dopredsjednik Kluba i kapetan momčadi, cilj im je privući što veći broj igrača koji se žele posvetiti sjedećoj odbojci.  Treniraju tri puta tjedno po dva sata, a iako nekada o odbojci nisu znali gotovo ništa, upornim i predanim radom postali su prvaci Hrvatske.  Klub je osnovan 2005. godine, a proteklih sedam sezona bili su uglavnom na drugom mjestu, iza Osijeka ili Zagreba.  Predsjednica Kluba Ružica Vidaković predstavila je danas prisutne članove Kluba, te ispričala one koji su bili spriječeni poslovnim ili drugim obvezama, poput Željka Brice koji se nalazi u Nizozemskoj,  na pripremama za svjetsko prvenstvo. 

Župan Marušić svima je zahvalio na pozitivnoj energiji koju ulažu u treninge i zajednička druženja, te kroz sport i rehabilitaciju potiču sve na zdraviji i otvoreniji pristup životu.  Župan je članovima Kluba obećao pomoć Brodsko- posavske županije, koja će u okviru svojih mogućnosti nastojati pomoći odlazak na brojne turnire na koje su pozvani i na kojima žele sudjelovati. 

 

no images were found

     

Komentari
Prethodni članakVokalna skupina Aurora održala cjelovečernji koncert / Foto i video
Sljedeći članakU prometnim nesrećama dvije osobe teško ozlijeđene, Policija nastavlja s pojačnim nadzorima