Pet lokalnih udruga, osmi put za redom organiziralo je, sada već kultne, Batrinske Gastro večeri. Bila je to prilika za posjetu i kušanje gastronomskih specijaliteta i delicija, te uživanje u glazbi i ugodnoj atmosferi. 

Veselo je bilo ovaj vikend u Batrini – malom mjestu, velikih ljudi. Više od 100 volontera sudjelovalo je u organizaciji kako bi i ove godine Gastro večeri zasjale punim sjajem. Tri dana nezaboravne zabave, odlične atmosfere i bogate gastronomske pobude, obilježilo je ovu tradicionalnu manifestaciju. 

Četvrtak je bio rezerviran za mlade partijanere i one koji se tako osjećaju. DJ Flasha party privukao je nekolicinu posjetitelja koji su se ovim partijem pripremili za nadolazeći vikend.

U petak i subotu fešta je bila namijenjena za sve generacije. Ove godine, organizatori su se pobrinuli i za one najmlađe, za njih je organiziran lunapark, gdje su se ”sudarali” autićima, a oni malo hrabriji ipak su odabrali vrtuljak. 

Tijekom dana ugodan miris prožimao se centralnim dijelom sela gdje su gladna usta čekala u redu za jela s roštilja, fiš paprikaš, šarana u rašljama…

Osim bogate gastro ponude koja je ostavljala bez teksta i najstrože gastro kritičare, članovi udruga pobrinuli su se i za osvježenja. Na šanku su se mogla pronaći pića svih vrsta: gazirana, ne gazirana, pivo za iskusne, kokteli za mlade istraživače, gemišt, bambus…

Kroz dvije večeri, ljubitelje zabave na otvorenom, zabavljali su sastavi Mega Bend i TS Merak. Plesalo se tako pod Batrinskim šatorom i na tamburaške, ali i na zabavne hitove do dugo u noć. 

Nekoliko tisuća posjetitelja prodefiliralo je kroz središnji batrinski park, a organizatori su i više nego zadovoljni. Glavni i odgovorni začetnik ove manifestacije, Dražen Grozdanović, kazao je kako će se Gastro večeri u Batrini organizirati i dalje, a nadaju se da će manifestacija iz godine u godinu biti sve uspješnija i posjećenija. 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakŽupanija potiče razvoj lovstva
Sljedeći članakŽivotne lekcije kojima nas je zadnjih mjesec dana naučio nogomet