Lokalne Udruga, deveti put za redom organizirale su, sada već kultne, Batrinske Gastro večeri. Bila je to prilika za posjetu i kušanje gastronomskih specijaliteta i delicija, te uživanje u glazbi i ugodnoj atmosferi. 

Gastro večeri Batrina 2019. bile su, na zadovoljstvo svih onih koji su se u petak i subotu našli u središnjem parku u Batrini, pun pogodak. Zadovoljni su i organizatori jer se dobro jelo i uz glazbu zabavljalo, a Batrinci su se pokazali kao vrsni majstori u spravljanju ribljih i lovačkih specijaliteta. U petak se okupilo više od tisuću ljudi, a niti subota nije podbacila. 

Osim bogate gastro ponude koja je ostavljala bez teksta i najstrože gastro kritičare, članovi udruga pobrinuli su se i za osvježenja. Na šanku su se mogla pronaći pića svih vrsta: gazirana, ne gazirana, pivo za iskusne, kokteli za mlade istraživače, gemišt, bambus…

Kroz dvije večeri, ljubitelje zabave na otvorenom, zabavljali su sastavi  „ŽUTE DUNJE“ i „GROZD“. Plesalo se tako pod Batrinskim šatorom i na tamburaške, ali i na zabavne hitove do dugo u noć. 

Nekoliko tisuća posjetitelja prodefiliralo je kroz središnji batrinski park, a organizatori su i više nego zadovoljni. Organizatori ove manifestacije rekli su kako će se Gastro večeri u Batrini organizirati i dalje, a nadaju se da će manifestacija iz godine u godinu biti sve uspješnija i posjećenija. 

Komentari
Prethodni članakUdruga umirovljenika Općine Cernik proslavila 25. obljetnicu
Sljedeći članakElizabeta Glotz – mlada Novogradiščanka pozitivnog razmišljanja i velikih ambicija