I dok vrijedni djelatnici Eko Kong-a danas rastavljaju klizalište i pomalo s tugom se pozdravljaju s njim, mi smo se odlučili kroz fotogaleriju još jednom proklizati novogradiškim gradskim klizalištem. 

Prije samog zatvaranja klizališta koje je, kako je i najavljeno, nastupilo protekle nedjelje, okupilo se još mnoštvo građana, posebice djece ne bi li se po zadnji put ove zimske sezone otklizali na novogradiškom klizalištu. Kao i svih dana na koja je klizalište bilo otvoreno i prošle nedjelje čuli su se dječji hihoti, škripanje klizaljki o led, tupi ali bezbolni padovi, te povici “ja bi još” ili “može još malo”. 

Može se reći da je i ove godine gradsko klizalište bio pun pogodak kako usrećiti mlade Novogradiščane, ali i one koji su odlučili posjetiti Novu Gradišku povodom blagdana. Stoga se nadamo da će se ova ledena tradicija nastaviti i veselimo se ponovnom klizanju na zimu, sada već, ove godine. 

Zahvale u ime svih klizačica i klizača, ali i onih koji su uz klizalište uživali u kuhanom vinu i kokicama upućujemo Gradu, turističkoj zajednici grada, tvrtki Eko Kong, a ponajviše njenim djelatnicima. 

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška nastavlja s projekcijama: DANAS “Jumanji: Dobrodošli u džunglu”
Sljedeći članakAlbum naših Davoraca TS “Satir” u konkurenciji za Porina