MŽNL Slavonije i Baranje:12.kolo

NK “Sloga” Nova Gradiška – NK “NAŠK” Našice 1-0

Strijelac:Niko Jović(41 minuta)

Minimalnom, ali zasluženom pobjedom nogometaši”Sloge” osvojili su nova 3 boda na domaćem terenu. U 16 minuti na dodavanje Mateja Vlaovića, Ivanović sa 13 metara pogađa stativu. U 35 i 36 minuti Rodić, a zatim Jović snažno su opalili prema golu gostiju, ali siguran je vratar Piplica. Igrala se 41 minuta. Matej Vlaović prodire po desnoj strani, pronalazi Ivanovića koji mu ponovo vraća loptu. Matej Vlaović pronalazi Jovića koji pogađa vratarev desni kut. U 46 i 54 minuti preko Jovića, a zatim D. Bungića domaćin je mogao povisiti  rezultat, ali lopta je otišla pored gola. Od 65 minute Sloga igra sa igračem manje. Terensku inicijativu preuzimaju Našičani koji imaju u 84 minuti prigodu za poravnanje, ali u gužvi se ne snalaze njihovi napadači.

Za “Slogu” su nastupili: Kao, Bokan, Kulundžić, Kašljević, Matijević (Menegoni), Mario Vlaović, Matej Vlaović, Ivanović(Bilešić), Jović (Kovačević), Rodić, D.Bungić, (F.Bungić).

Trener: Ivo Babić

Za NK “NAŠK” su nastupili: Piplica, Jurić, Barišić, Tomaš (Kostreš), Grgačević, Knežević, Galinec, Mađaš, Slivečko (Kraljik), Mikola, Hećimović.

Trener: nema

Tekst i foto: Branko Tomek

no images were found

Komentari