Policijska uprava brodsko-posavska, danas, 5. prosinca, zaprimila je informacije o dvije anonimne dojave o navodnim postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela na području grada Slavonskog Broda.

Na obje lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem zaštite sigurnosti građana.

Pregledom na obje lokacije nisu potvrđeni navodi o eksplozivnim napravama.

Također, Policijska uprava brodsko-posavska, danas, 5. prosinca, zaprimila je informaciju o anonimnoj dojavi o navodno postavljenim eksplozivnim napravama i na dva trgovačka centra na području grada Slavonskog Broda.

U suradnji s odgovornim osobama trgovačkih centara, policijski službenici protueksplozijske zaštite su upućeni na obje lokacije radi poduzimanja potrebnih mjera i radnji provjere istinitosti dojave te zaštite građana/posjetitelja.

Podsjećamo građane na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.

Komentari
Prethodni članakOd sutra značajno jeftinije gorivo
Sljedeći članakSveti Nikola nikog ne zaboravlja, stigao i na Odjel za pedijatriju novogradiške bolnice