Nizu akcija koje provode, članovi novogradiške Hrvatske lige protiv raka dr. Zorislav Slović dodali su još jednu. Već tradicionalno, sveti Nikola stigao je danas i na Odjel za pedijatriju Opće bolnice Nova Gradiška i darivao bolesne mališane. Tradicionalno je to događanje u organizaciji Hrvatske lige protiv raka dr. Zorislav Slović Nova Gradiška kojemu su se ove godine pridružili i članovi Udruge umirovljenika Nova Kapela. Događanje je ovo koje je i ovoga puta razveselilo djecu, ali i zdravstveno osoblje:

– Nastavljamo tradiciju i ove godine i sretni smo zbog toga. Ovo je najmanje što možemo učiniti za mališane, zaželjeti im brz oporavak, a liječnicima i medicinskom osoblju zahvaliti za sve napore koje čine u liječenju naših malih pacijenata. Naravno, Liga nastavlja s aktivnostima i dalje. S novogradiškom bolnicom imamo izuzetno dobru suradnju, a tako će, vjerujem, biti i u buduće – kaže Tereza Grgić, predsjednica Hrvatske lige protiv raka dr. Zorislav Slović.

– Hvala članovima novogradiške Lige protiv raka dr. Zorislav Slović na svemu što čine za novogradišku bolnicu i naše pacijente. Današnji dolazak svetog Nikole djeci puno znači, drago je i nama vidjeti nasmijana dječja lica – kaže dr. Dubravka Klobučar, voditeljica Odjela za pedijatriju novogradiške bolnice.

– Želio bih zahvaliti Hrvatskoj ligi protiv raka dr. Zorislav Slović na svemu što čine s ciljem prevencije bolesti te nizu humanitarnih akcija koje su proveli na korist svih nas. I današnje događanje nas veseli, posebice naše najmlađe pacijente – dodao je ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška dr. Josip Kolodziej.

 

Komentari
Prethodni članakZaprimljene dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u zgradama pravosudnih tijela te u dva trgovačka centra u Slavonskom Brodu
Sljedeći članakU postupku e-savjetovanja 100 milijuna kuna vrijedan program za ublažavanje štete od suše