Jučer je održana prva u nizu besplatnih edukacija koje provodi Virtualni ženski poduzetnički centar poduzetnica.hr uz potporu Grada Nova Gradiška i gradonačelnika Vinka Grgića.

Na prvoj od šest besplatnih radionica u sklopu edukacije pod nazivom “Kvalitetnom prezentacijom sebe i svog poduzetništva do željenog poslovnog uspjeha” sudjelovalo je nekoliko već postojećih poduzetnica, nekadašnjih poduzetnica i onih koje to tek žele postati uz pojačanje muškog budućeg poduzetnika.

Voditeljica i organizatorica edukacija je Sanela Dropulić, uspješna poduzetnica i voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra poduzetnica.hr koja se uvijek rado vraća u Novu Gradišku grad koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva. Uz Sanelu Dropulić, drugu godinu za redom polaznike motivira i Mirela Glavaš također uspješna žena poduzetnica vlasnica knjigovodstvenog servisa Kontoar koja, je kako polaznicima edukacija, tako i drugim poduzetnicama i poduzetnicima te onima koji to žele postati ili su u fazi realizacije svoga nauma, uvijek na raspolaganju u vezi savjetovanja oko poslovanja. Osim ovog već uigranog dvojca edukacije će upotpuniti i drugi gostujući predavači, uspješni poduzetnici i poduzetnice.

Napomenimo još jednom kako su i ove godine radionice u sklopu edukacija besplatne i otvorene za sve zainteresirane. Tko je propustio prvu edukaciju slobodno se može priključiti grupi u narednima po sljedećem rasporedu:

• 04 listopada 2017. – Selfbrandingom do poslovnog liderstva – četiri školska sata

• 19. listopada 2017. – Ja sam prodajni čarobnjak – četiri školska sata

• 07. studenog 2017- Digitalne komunikacije – trendovi novog poduzetništva – četiri školska sata

• 16. studenog 2017 – Osnove poslovnog procesa – računovodstvo, financije, porezno savjetovanje

• 05. prosinca 2017 – Ključni čimbenici uspjeha u poduzetništvu – zaključen ciklus edukacija u jesenskom dijelu godine, podjela certifikata Poduzetničke Akademije

no images were found

Komentari
Prethodni članakVozači oprez, policija u akciji: Nepropisna brzina, “veseli” vozači, nekorištenje pojasa
Sljedeći članakBožinović: Policajcima veće plaće, a stižu i jakne