Sezona se u STK Strmac zahuktava. Ovaj vikend je razne selekcije našeg kluba odveo u Varaždin, Slavonski Brod i Bjelovar.Seniorska ekipa je imala dva nastupa u subotu u Čakovcu, sa polovčinim uspjehom jedan poraz od Mihovljana od 4:1, i pobjeda protiv IGEE 4:2. Treće kolo i prva pobjeda.

Ekipa je nastupala u sastavu Dražen Stanić, Marin Runjić i Domagoj Pereković. Za razliku od meča u prvom kolu u Novoj Gradišci protiv Petrinje ovi mečevi su bili lišeni neizvjenosti u prvom meču je ekipa Mihovljana bila bolja od naše ekipe dok u drugom meču su naši dečki zabilježili sigurnu pobjedu.Pozivamo vas 16.11.2019. u 17 sati na utakmici protiv Podravke u našem Društvenom domu.Počela je i kadetska liga regije Slavonija Zapad, prvi krug je igran u Slavonskom Brodu u kojoj Strmac nastupa sa dvije ekipe Strmac kadeti, Strmac kadetkinje.

Ekipe su morale igrati međusobno i ekipa Strmac kadeti je pobjedila 4:1. U drugom meču je ekipa Strmac kadeti pobjedila ekipu Graničara 2 sa visokih 5:0. Djevojke su igrale još dva meča protiv ekipe Slavonski Brod 1 i Slavonsi Brod 2. Protiv ekipe Brod 1 je zabilježen uvjerljiv poraz od 5:0, dok protiv ekipe Brod 2 je u vrlo neizvjesnoj utakmici bilo 3:2. 5 meč je odlučen sa dvije prasice koje su nažalost otišle na stranu brodske ekipe.Sljedeći krug je 15.11 u Lipiku, a možemo ovim putem prvi put najaviti da će nakon dugo vremena Gradiša biti domaćin kadetskog turnira za mlađe kateogrije 15.12.2019 godine će se treži krug Slaovnske regije Zapad održati u Novoj Gradišci.U nedjelju je u Bjelovaru održan prvi regijski turnir za najmlađe kadete. Nastupila su 4 novogradišćana: Marko Krilj, Niko Matić, Luka Galik i Antonio Lazić. Ostvareni su odlični rezulati Niko Matić je bio drugi, Antonio Lazić treći, a Luka i Marko peti. Sva četri kadeta su ostvarila prolaz skupina, a onda su u međusobnim mečevima rješavali tko će ići u polufinale. Prvoplasirani je bio Karlo Filković iz STK Slavonski Brod. Sljedeći turnir je za tri tjedna u Slavonskom Brodu. Igra se 5 regijskih turnira nakon kojih se zbrajaju bodovi i 4 najbolje rangirana odlaze na državno prvenstvo.

STK STRMAC

 

Komentari
Prethodni članakU utorak zbog štrajka nema nastave u ove tri županije
Sljedeći članakOdržan 26. Memorijalni karate cup Slavonski Brod