U sjećanje na Vjeku Hudolina, velikog entuzijasta, osnivača Facebook grupe “Sačuvajmo stare sorte” kao i jednog od pokretača manifestacije u subotu će se održati manifestacije “Sačuvajmo stare sorte” i “Dani cerničkog portugisca”.

U prostoru Kulmerovog dvorca tijekom cijelog dana odvijat će se niz zanimljivih sadržaja, stoga vas svakako pozivaju da ih posjetite. Od 10,00 sati možete pogledati izložbu plodova starih sorti voća, povrća i šumskih voćkarica, u 11,00 sati je svečano otvorenje, dok će se u 12,00 održati stručna predavanja u organizaciji Ministarstva poljoprivrede.

Danas u 14,00 sati početak je tradicionalne manifestacije “Dani cerničkog portugisca”. Posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda, uključujući i nadaleko poznate Cerničke ćuptete i mladi portugizac. Od 19,00 u podrumu dvorca Kulmera kreće zabavni dio, a zabava je zajamčena uz nastupe TS-a Lengeri i Stanka Šarića.

Svi ste dobrodošli!!

Komentari
Prethodni članakUhićeni na području općine Staro Petrovo Selo iz koristoljublja pokušali prokrijumčariti strane državljane
Sljedeći članakNastavlja se Mjesec hrvatske knjige: U Gradskoj knjižnici održane interaktivne radionice