Udruga slijepih jedna od najaktivnijih udruga na području grada i šire, ujedno i jedna od najbrižnijih udruga prema svojim članovima i korisnicima ponovno je dokazala svoj spomenuti status. 

Ususret jesenskim mjesecima djelatnici Udruge slijepih pobrinuli su se svojim korisnicima osigurati kvalitetnu i udobnu obuću za udoban i siguran hod kroz svakodnevne obveze i aktivnosti. 

Osim jesenske obuće, našlo se i ljetnih komada, jer zašto se već sada ne bi pripremili za ljeto dogodine, a prema prognozama meteorologa možda nas i iznenadi još pokoji vrući dan.  

Tako su članovi Udruge slijepih i njihove obitelji mogli birati između 200 pari kvalitetne talijanske obuće, sandala, mokasinki, japanki, cipela i čizama za sve uzraste.

Veselje i zadovoljstvo na licima članova Udruge i njihovih obitelji bila je dovoljna hvala djelatnicima Udruge slijepih koji su još jednom pokazali s koliko volje pomažu svojim članovima i njihovim obiteljima. 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakDr. Dubravka Klobučar, voditeljica Odjela pedijatrije: Našim malim pacijentima želimo osigurati najkvalitetniju zdravstvenu skrb
Sljedeći članakZdravko Ronko: ‘Podržavat ću Plenkovića sve dok je Bernardić na čelu SDP-a’