Autocesta A3 i dalje je opasno prometno područje i dionica na kojoj je brza vožnja gotovo uobičajena. Veliki broj putnika, posebice onih koji preko Hrvatske putuju u ili iz europskih zemalja do svojih rodnih mjesta u susjednim zemljama Lijepe Naše, baš tu voli ‘nagaziti’ na gas, ne bi li što prije stigli do odredišta.

No, da se to ne isplati jer će brodskoposavskim plavcima nadležnim za to područje teško pobjeći, pokazuje i današnji slučaj.

– Danas (7. siječnja), oko 00.05 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 Bregana-Lipovac, kod Nove Gradiške, posada policijskog presretača Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavila je osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a koji je autocestom jurio brzinom od 251 km/h. Policajci su na mjestu događaja nesavjesnog vozača kaznili novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B” kategorije u trajanju od mjesec dana. – poručili su u današnjem priopćenju iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Policija je i ovaj put objavila snimku potjere na kojoj, doduše, zbog loše kvalitete, nije vidljivo puno, ali ipak može poslužiti kao upozorenje svima koji su pomišljali na takvo ponašanje u prometu.

Izvor/Video: SBplus
Foto: Ilustracija/Internet

 

Komentari
Prethodni članakNova Gradiška: U ugostiteljskom objektu danas u ranim jutarnjim satima nasrnuli na 50-godišnjaka, pronađena marihuana…
Sljedeći članakUvoz kruha i dalje raste, svaki peti na hrvatsko je tržište stigao zamrznut