Učenica Glazbenog odjela OŠ Mato Lovrak” Lucija Prpić, 4. razred flauta, na 58. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Jastrebarskom, regija sjever, osvojila je 1. nagradu u 2. kategoriji i tako se plasirala na Državno natjecanje u disciplini flauta. Lucija nastavlja uspješan niz i ove godine.

-” Uistinu krasan uspjeh naše učenice, koja inače pohađa OŠ “Ljudevita Gaja”. Od početnih koraka u Glazbenoj školi pokazala je izniman talent i od druge godine krenula na natjecanja, tada je na državnom natjecanju osvojila drugo mjesto. Njena mentorica Daliborka je rekla da je Lucija prvi put u povijesti natjecanja dobila pljesak u sred natjecanja, iako je strogo zabranjeno, dok učenici nastupaju traži se potpuna tišina, u Lucijinom slučaju publika se nije mogla suzdržati i nagradila ju velikim aplauzom.” – rekla je ravnateljica OŠ “Mato Lovrak”  Vesna Lončar Cindrić.

Učenicu je pripremala profesorica Daliborka Krešić, a na klaviru ju je pratila profesorica Matea Šeremet. Želimo im puno uspjeha na Državnom natjecanju!

Komentari
Prethodni članakVodič za preživljavanje u srednjoj školi: Muke po upisima (za roditelje učenika osmih razreda)
Sljedeći članakZa Međunarodni dan žena manifestacija Žene u Domu kulture