Već tradicionalno, vrtićka djeca starijih odgojnih mjera na vrlo kreativan način našemu Gradu čestitaju rođendan. Pa su tako i jučer u jutarnjim satima ”napunili” gradsku vijećnicu smijehom i dobrim raspoloženjem.

Mališani iz dječjih vrtića ”Radost” i ”Maslačak”, predvođeni svojim tetama i Verom Trobić, ravnateljicom Dječjeg vrtića Nova Gradiška, došli su čestitati 273. rođendan svome gradu. U Velikoj gradskoj vijećnici ugostili su ih zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić, te pročelnica za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj.

Prije svega, djeca iz skupine ”Autići” i ”Balončići”, odnosno, iz vrtića ”Maslačak” i ”Radost” počastili su Grad prekrasnim pjesmicama. Nakon toga, predstavili su svoje vrlo kreativne čestitke i likovne uratke koje su zadnjih nekoliko tjedana izrađivali sa svojim odgajateljicama i uručili su ih zamjeniku Borislavu Vidošiću.

S obzirom na to da je jučer bio i Sveti Nikola, neizbježno je bilo darivanje djece, svatko od njih je dobio po jedan paketić od Svetog Nikole, koji je u vijećnicu došao bez pratnje krampusa, jer kako je rekao, sva su djeca bila dobra.

Komentari
Prethodni članakZbog kvara na cjevovodu bez vode potrošači u naselju Urije
Sljedeći članakSveti Nikola stigao i na Odjel za pedijatriju novogradiške bolnice