Sveti Nikola stigao je i na Odjel za pedijatriju Opće bolnice Nova Gradiška i darivao bolesne mališane. Ove su ih godine darivali članovi Hrvatske lige za borbu protiv raka dr. Zorislav Slović, Rotary klub Nova Gradiška i Udruga „Hrabro dijete”. Tradicionalno je to događanje koje je i ovoga puta razveselilo djecu, ali i zdravstveno osoblje:

– Nastavljamo tradiciju i sretni smo zbog toga. Ovo je najmanje što možemo učiniti za njih, zaželjeti im brz oporavak, a liječnicima i medicinskom osoblju zahvaliti za sve napore koje čine u liječenju naših malih pacijenata – kaže Tereza Grgić, predsjednica Hrvatske lige protiv raka dr. Zorislav Slović.

– Od srca hvala članovima novogradiške Lige protiv raka dr. Zorislav Slović, Rotary klubu Nova Gradiška i Udruzi „Hrabro dijete“ na svemu što čine za našu novogradišku bolnicu i njene pacijente. Današnji dolazak svetog Nikole djeci puno znači, a drago je i nama vidjeti dječja nasmijana lica. Na svemu što čine zahvaljuje i ravnatelj naše bolnice dr. Josip Kolodziej – dodaje dr. Dubravka Klobučar, voditeljica Odjela za pedijatriju novogradiške bolnice.

 

Komentari
Prethodni članakGradu za rođendan – Dječji vrtić Nova Gradiška
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 60 novozaraženih osoba