Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije poziva udruge (dobrovoljna vatrogasna društva) da se prijave na Javni natječaj za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga koje su od interesa za Brodsko-posavsku županiju iz područja vatrogastva za 2021. godinu.

Udruge (dobrovoljna vatrogasna društva) sukladno ovom Javnom natječaju, mogu prijaviti aktivnosti u sljedećem prioritetnom području:

Prioritetno područje – suradnja s organizacijama civilnog društva i podrška njihovim aktivnostima usmjerenim na razvoj vatrogastva.

Udruge (dobrovoljna vatrogasna društva) sukladno ovom Javnom natječaju mogu prijaviti jednokratne aktivnosti za sljedeća područja financiranja:

Obilježavanje važnih obljetnica – 45.000,00 kn;

Podrška institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga s područja Brodsko-posavske županije, (odobravanje financijskih sredstava za kupnju opreme) – 400.000,00 kn.

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja je 445.000,00 kuna.

Najniži iznos financijskih sredstava koji se može odobriti za financiranje pojedine aktivnosti je 3.000,00 kuna.

Najviši iznos financijskih sredstava koji se može odobriti za financiranje pojedine aktivnosti je 40.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga prijava za financiranje jednokratnih aktivnosti je do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 15. studenog 2021. godine.

Sve potrebne obrasce možete pronaći OVDJE.

Foto: Ilustracija 

Komentari
Prethodni članakIstraživanje Europskog parlamenta: članstvo u EU-u pomoći će oporavku Hrvatske od posljedica pandemije
Sljedeći članakUčenici Područne škole Ljupina ponovno među najboljim mladim ekolozima 2020.