Obilježavajući 28. obljetnicu postojanja,  Brodsko-posavska županija ovu je obljetnicu, sukladno epidemiološkim prilikama, proslavila simbolično i sukladno situaciji kada se svi mi, a posebno zdravstveni djelatnici borimo s pandemijom bolesti COVID-19. 

Uz obilježavanje Dana županije prisjećamo se još jednog velikog datuma. 1. svibnja, kada su vojno-redarstvenom akcijom “Bljesak” oslobođeni svi okupirani dijelovi, a Brodsko-posavska županija postala teritorijalno cjelovita. Poručujući kako žrtva naših  branitelja koji su svoje živote za slobodnu Hrvatsku položili na oltar Domovine nikada neće biti zaboravljena, delegacija Brodsko-posavske županije na čelu s predsjednikom Županijske skupštine Perom Ćosićem i županom Danijelom Marušićem položila je vijence i zapalila svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, a potom i kod Spomenika braniteljima na Trgu Stjepana Miletića u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članak55-godišnjak nedozvoljeno posjedovao oružje – Uhvaćen 29-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 74 nove pozitivne osobe