Protekli je vikend u organizaciji Nanbudo kluba Slavonija Okučani održan 13. međunarodni seminar u Okučanima.
Zbog poštivanja epidemioloških mjera treninzi su organizirani u više termina sa odvojenim grupama sudionika. Treninge za niže pojaseve vodili su Mihael Župančić i Zlatko Redžić, a za više prof. Leo Rafolt Dai Shihan, predsjednik Edukacijske komisije Svjetske nanbudo federacije.
Naglasak je na spajanju starog i novog nanbudoa uz što prirodniji i mekši pristup. Voditelj Nanbudo kluba Slavonija Zlatko Redžić zadovoljan je održanim seminarom, te kako je naglasio svi članovi odlično su prihvatili neke nove tehnike. Ponosan je i zadovoljan održanim seminarom jer su ponovno prezentirali nanbudo vještinu u najboljem svjetlu. Roditelji djece članova Nanbudo kluba “Slavonija” su također zadovoljni kako im se djeca na ovaj način odgajaju, djeca su oduševljena, tako da nema razloga da se ova tradicija ne nastavi.
-” Kao i proteklih godina, kad su na jednom mjestu: divni ljudi, odlična vibra, savršene Nanbudo tehnike i sensei Leo, onda imate savršeno provedeno vrijeme! Hvala svima na odlično prevedenom danu: mojim Nanbudo učenicima koji su stvarno moj ponos, a i svih nas, hvala dragim prijateljima iz Zagrebačkih Nanbudo klubova Sunce i Dojo Heiwa Samobor, hvala roditeljima na povjerenju, hvala sensei Mihaelu i hvala sensei Dai Shihan-u Leu na odličnom vođenju seminara,” – napisao je trener Zlatko Redžić.
Komentari
Prethodni članak“Remotaj” se! Brodsko-posavska županija za digitalne nomade
Sljedeći članakNovogradiški stručnjaci o mentalnom zdravlju: Kako smo se osjećali u doba korone