Jučer je u Novoj Gradiški završila najvažnija poljoprivredna manifestacija, 22. Poljoprivredno-poduzetničke ideje.

Na središnjem gradskom Trgu kralja Tomislava i Ulici slavonskih graničara održavao se prodajno-izložbeni sajam na kojemu su se predstavili brojni izlagači. Sudjelovala su obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, obrti, škole. Posjetiteljima je bilo ponuđeno pravo malo bogatstvo naših krajeva, od meda, rakija, vina, sokova, mesnih prerađevina, sireva, pekmeza, sadnica cvijeća i voća, prirodni kozmetički proizvodi, ručni radovi obrtnika odjeće, obuće, nakita i ostalih proizvoda iz kućne radinosti.

Veliki broj posjetitelja još je jedan pokazatelj uspješnosti ove manifestacije, a svaki od njih mogao je pronaći nešto za sebe, od onih najmlađih do onih najstarijih.

Osim prodajnog sajma, u sklopu manifestacije održana je i radionica s predavanjima, a s naglaskom na raspolaganje poljoprivrednim zemljištem.

Organizatori i ovih PP Ideja bili su: Brodsko-posavska županija zajedno s partnerima gradom Nova Gradiška i Turističkom zajednicom Nove Gradiške, a u sklopu Novogradiškog jesenskog sajma.

Pogledatje galeriju drugoga dana:

Komentari
Prethodni članakTradicija u nastajanju – Oktoberfest u novogradiškom parku – druga večer / foto
Sljedeći članak20 novooboljelih osoba u protekla 24 sata