Dragi stanovnici Brodsko-posavske županije,

Blagdan Uskrsa najveći je kršćanski blagdan svjetla, vjere i nade koji nas hrabre u vremenu svakodnevnih izazova. Neka nam ovaj blagdan bude poticaj da se još više trudimo činiti dobro i pomagati svojima bližnjima, ustrajati na zajedništvu  i graditi bolju budućnost.Radost, toplina i svjetlo neka ispune naša srca, a blagdan Kristova uskrsnuća donese mir, sreću i radost vašim obiteljima. S tom porukom, svim našim stanovnicima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

ŽUPAN  BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

dr.sc. Danijel Marušić, dr.med.vet

 

Drage Novogradiščanke i Novogradiščani,

Najveći blagdan kršćanstva, dan uskrsnuća Isusa Krista donosi nam, kao pravi vjesnik proljeća, novo rođenje, buđenje i obnavljanje vjere svih ljudi. Uskrs je blagdan svjetla, nade i pobjede, neka nam stoga, bude nadahnuće u svakodnevnim životnim poteškoćama i poticaj za više optimizma, ljubavi, dobra i praštanja. Neka Vam duh hrvatske tradicije i starih običaja, uskrsne pisanice i obilje blagdanskog stola te svijetlost uskrsne svijeće donese u Vaš dom i Vaša srca neprekinutu i čvrstu vjeru, mir i obilje blagoslova.

Sa željom da uskrsna radost obasja vas i vaše najdraže, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs!

Gradonačelnik                                                                                                                              Predsjednica Gradskog vijeća:

Vinko Grgić, dipl. ing. arh.                                                                                                       Ljepša Rakas Vujčić, dr. med.

Komentari
Prethodni članakBISKUP ANTUN ŠKVORČEVIĆ ‘Istanbulska konvencija rovovski podijelila Hrvatsku’
Sljedeći članakŽivot poslije života – Svjedočanstva o smrti i ponovnom povratku u život: Duša je izašla kao da je vuče magnet