Danas je u uredu gradonačelnika Grada Nova Gradiška Josipa Vukovića upriličena primopredaja opreme partnerima u okviru Projekta Tehnološki park Nova Gradiška.

Partneri u spomenutom parku su Strojarski fakultet Slavonski Brod, Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška, te Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška. Osim gradonačelnika Josipa Vukovića, na svečanosti primopredaje nazočni su bili i predstavnici Industrijskog parka Nova Gradiška, dekan Strojarskog fakulteta Dražan Kozak, te  ravnatelji Industrijsko obrtničke i Elektrotehničke i ekonomske škole Mijo Matošević i Josip Krmpotić. Cilj spomenutog projekta je doprinos održivom razvoju i unapređenju konkurentnosti regije, stvaranjem sustava za razvoj poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama i stvaranje novih radnih mjesta visoke dodane vrijednosti. Ciljane skupine korisnika projekta su mali i srednji poduzetnici (postojeći mali i srednji poduzetnici, start – up tvrtke, novi ulagači), kao potencijalni korisnici poslovnih i tehnologijskih usluga, te učenici i studenti, obrtnici i radnici, u području trening programa.

Nakon što je upriličena svečanost primopredaje Industrijskom parku i Gradu Nova Gradiška zahvalili su se dekan Strojarskog fakulteta Dražan Kozak, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška prof. Mijo Matošević, te ravnatelj Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška prof. Josip Krmpotić.

Autor: Nikola Knežević/photo: ipng.hr

Komentari
Prethodni članakZa sve koji misle drugačije
Sljedeći članakOdržano predizborno sučeljavanje RNG