Radio Nova Gradiška sinoć (četvrtak 01. prosinac 2011. godine) je po prvi puta, glasom i “SLIKOM” emitirao završno stranačko predizborno sučeljavanje u kojemu se biračima predstavilo 13 kandidata, najrelevantnijih političkih stranaka, uz izuzetak “KUKURIKU KOALICIJE”, čiji se predstavnici, iako uredno pozvani, sučeljavanju nisu odazvali.

Iako priča oko predizborne kampanje danas službeno prestaje, i dalje ćemo vas svakodnevno u programu, ali i putem portala, informirati i upoznavati s  najsvježijim aktualnostima, jer ankete pokazuju kako je još uvijek veliki broj neodlučnih birača.

 

Na temelju članka  53. stavak 1.točka 2 Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, izborno povjerenstvo 5. izborne jedinice s predsjednikom Zlatkom Mirkovićem, donijelo je rješenje o određivanju biračkih mjesta u gradu Nova Gradiška. Građani i birači svoje će demokratsko pravo moći realizirati na ukupno 14 biračkih mjesta u gradu Nova Gradiška.Izvješća s biračkih mjesta, javljanja uživo s terena, izvješća iz središta Izbornog povjerenstva 5.izborne jedinice, ankete i podaci o izlaznosti, i druge izborne aktualnosti, moći ćete pratiti u programu Radija Nova Gradiška u nedjelju, 4. prosinca, te u središnjim vijestima od 12 sati.

Autor: Simonida Tarbuk/photo:forum.tm

Komentari
Prethodni članakUpriličena svečanost primopredaje opreme partnerima projekta “Tehnološki park” NG
Sljedeći članakPredizborni skup HSS-a u Gornjim Bogićevcima