Jučer je na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški bilo doista zanimljivo. Subota kao subota, u grad je dovukla mnoštvo ljudi, a ovoga puta i vise nego inače.

Održavao se drugi dan 2. proljetnoga sajma i 21. Pp ideja. Tijekom dana na izložbenom dijelu brojni posjetitelji obavljali su kupovinu i skupljali informacije vezane uz poljoprivredu, poduzetništvo, nema čega ovogodišnji sajam nije ponudio.

Dok je večernji dio bio rezerviran za zabavu. Iako je najavljivano kako neće biti kiše, jučer nas je prevarila, ali odvažni i vjerni obožavatelji dobre zabave i “ludila subotnje večeri ” uputili su se na središnji gradski trg. Predgrupa koja je nastupala bili su dečki iz Zagreba, riječ je o zanimljivom kvartetu, rock grupi “Crijevno pojačalo”, koja je novo i svježe ime na novogradiškoj sceni, koju ćemo, nadamo se, imati prilike ćuti još koji put. Zbog kiše nije se okupila mnogobrojna publika, no ono malo ljudi koji su ih podržali dali su im motivacije da odrade odličan nastup.

Poznata pjevačica Cecilija bila je šlag na kraju jučerašnjeg dana. Iako je vrijeme bilo nezahvalno i nije “plesalo” onako kako su organizatori “svirali”, ipak se okupio pristojan broj ljubitelja Cecilije koja ih je počastila hitovima. Vrhunskim nastupom zagrijala je atmosferu, rasplesala publiku i na kraju “rastjerala” kišu, a sve to uz pratnju TS Žitna Polja. U ritmu “Bećara” i “Bećaruša” Novogradiščani su pozdravili ovu kišnu subotu.

Manifestacija 2.proljetni sajam i 21. Pp ideje nastavlja se i danas od 8.00 sati izložbenim sajmom, jer ako niste stigli prva dva dana, nedjelja je pravo vrijeme za to.

Komentari