Novogradiščanin Luka Kumić sudjelovao je na svjetskom prvenstvu u trčanju na 48 sati koje se održavalo u Mađarskoj. Luka je bio jedan od troje hrvatskih predstavnika

Podsjetimo Luka Kumić je krajem travnja u češkom gradu Konstantinovy lazne oborio hrvatski rekord u toj disciplini star 30-ak godina pretrčavši 302 km i 562 m, a ovaj put u Mađarskoj Luka je za 48 sati istrčao 305km i 36m čime je dodatno popravio hrvatski rekord na utrci 48 h za 2 i pol kilometra.

U izrazito jakoj konkurenciji Luka je od ukupno 118 trkača bio na 30. poziciji, dok je u svojoj dobnoj kategoriji bio 6.

Luka Kumić je svoju ljubav prema trčanju, znanje i iskustvo odlučio iskoristiti i kako bi podučavao i trenirao druge.

Tako je osnovao i obrt za sportsku poduku A.R.E ( Advanced running and endurance ). Područje kojim se bavi je posao osobnog trenera i trenera za trčanje. Certifikate za osobnog trenera, trenera u teretani, i wellness trenera položio u Finskoj, a nostrificirano je od strane ministarstva za turizam i sport.

Što se tiče trčanja, ima veliko iskustvo i priznanje od olimpijskog odbora kao vrhunski sportaš 3. kategorije.

Poslovi: pisanje programa za teretanu i osobni trening ( mršavljenje, povećanje mišićne mase ), pisanje programa za trčanje i izdržljivost, specifične vježbe snage za trčanje. Kreiranje individualnih programa trčanja od početnika do profesionalca.

Ako vam treba osobni trener, želite se dovesti u kondiciju, smršavjeti, plan rada ili bilo kakve informacije, javite se Luki preko Instagrama (@lukaarekumic) ili na broj mobitela 099/400-9809 .

Komentari
Prethodni članakSutra na Goricama obilježavanje 33. obljetnice osnutka 3. satnije 3. bojne 3. gardijske brigade HV-a „Kune”
Sljedeći članakOŠ Ante Starčevića Rešetari obilježila Dan sporta